HELLO WORLD

Det var litt ensomt uten en blogg. Her er jeg altså igjen på: svenhenriksen.wordpress.com. Så får vi se hva det blir etterhvert. Noen twitterfugler og andre påsto da jeg la ned den gamle bloggen på blogger.no at det ikke ville gå lang tid før jeg fikk bloggeabstinens, og de fikk rett. Jeg er en uforbederlig skravlepapegøye som mener mye om mangt, så. Da må man tåle at noen også skrev da jeg fikk nok for et par uker siden: «Hurra, det skal bli godt å slippe hans skriverier. Plagsomt!»

Men jeg er ingen rosablogger som legger ut hva jeg liker å shoppe av klær etc.

Jeg er krass i kanten, og enkelte mener jeg har en menighet som nikker og sier halelujah til alt jeg skriver, vel, jeg setter pris på den menigheten, alle behøver en menighet, et sted å høre til. Og de dagene menigheten forholder seg tause og ingen klikker «like» vet jeg at jeg har tatt fansen på kornet og terget dem litt i overkant. Selv om jeg kan være krass prøver jeg å behandle alle mennesker med respekt, og jeg tåler en trøkk tilbake, selv om å få beskjed om «å brenne i helvete!» ikke er hyggelig eller bra for nattesøvnen.

Vel, altså ny blogg på WordPress. Ok, noen av dere ler nok sist, men når det gjelder å krype tilbake til bloggkorset, så er jeg først, ikke med halen mellom beina, men med hånda på musa, ladd med nye batterier. Man kommer ikke langt med fjærpenn i dette digitale helvetet vi alle lever i. Enjoy, atter en gang. Sven

2 kommentarer om “HELLO WORLD

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s