JÆVLA SOSIALISTER!!!!

What goes up must come down?

Noen ganger må man bare le. Og andre ganger er det nesten så man får lyst til å gråte. Her sitter vi midt i grøtfatet, med den laveste ledigheten i Europa, den største oljeformuen, ja stort sett. Men skriver du en blogg om nordmenns mangel på empati får du høre at du er en JÆVLA SOSIALIST!!!! Og så renner gørra i svære bekker om hvordan «dere på venstresida, dere skrudde idiotene kjører landet på rævva, slipper inn dissse jævla bandittene, dere helvetes blåøyde hestkukene som driver politikk for å være så jævla humane slik at dere kan sole dere selv mens nordmenn sulter i hjel i de iskalde leilighetene sine i Norge fordi dere flår dem med avgifter, og ikke skal dere bygge mer enn to kilometer motorvei neste år…osv» Ok, alt dette kan jeg trekke på smilebåndet av. Men det er når det kommer slikt som dette: «Gi de jævla romfolka cyanid, eller tomflasker slik at de kan kjøpe seg et tau, he he…» at det stopper opp for meg. Særlig når man hekter på argumenter som at «jævla sosialister, nå har høyresida flertall på meningsmålingene, burde det ikke ringe et par bjeller…?»

Ok, er det høyresida som skal slite med slike som dere om de kommer til makta? Er det høyresida som skal utrette mirakler, som skal drite i at de ikke får flertall i Stortinget for alt det dere ønsker dere? Er det Erna Solberg som skal fortelle dere et de som vasker rumpa på bestemora deres på hjemmet tilfeldigvis er disse noen av dere vil skal pakke seg ut av landet? Som tar de tunge lavtlønnede jobbene fordi halve, for ikke å si hele Norge er på jakt etter karrierejobber og meningen med livet og skal realisere seg selv? Er det høyrepoltikere som skal gi dere et direktiv om at nå MÅ ganske mange av dere utdanne dere til sykepleiere ellers kan vi ikke redde eldreomsorgen?

Jævla sosialist???

Kan dere ikke gi de rød/grønne litt kudos for at dere kan sitte i fred og ro og lire av dere det dere skriver.

At dere lever i et fredelig land, at dere stort sett blir tatt vare på? Og hva pokker hjelper det med firefelts motorvei herfra til glade jul om eldreomsorg og annen omsorg går til helvete? Om det ikke utdannes nok kvalifiserte folk som passer det bildet du har av en du vil overlate bestemora di til? Og kan dere ikke takke for at politikere jobber for at de skal være likhet for alle? At det de kjemper for også gjelder for deg som skriver «gi cyanid» til tiggerne? At du kan surfe på fordeler som noen sliter rævva av seg for å få igjennom? At du kan sitte med ytringsfriheten på nestippen og lire ut av deg hva det skal være, mens i andre land blir folk revet ut av sengene sine midt på natta, blir fengslet og kanskje bare forsvinner om de taler politikerne i mot? For med den rød/grønne regjeringen av jævla sosialister kan du få lov til å holde på. Men det er fremdeles ikke godt nok? Blir det noengang godt nok????

Men om saken du kjemper for bare er noen mil motorvei, vekk med avgifter og bompenger, og at frihet og likhet for alle, at folk skal kunne elske den man vil og bli repektert for det, at ingen skal diskrimineres for tro eller ståsted er saker du «driter mildt i», så kan høyresida dessverre ikke hjelpe deg med det. Det er noe som heter et Storting der det må være flertall for å kunne klubbe inn et vedtak om hva det skal være eller ikke være. Men ok, det finnes en metode som er prøvd ut i mange deler av verden, der det sitter en despot på toppen og gir blanke i folket. Det kalles diktatur.

Ok, det stopper opp for meg når du hevder at de laveste av de lave skal få cyanid slik at du skal få slippe å se dem, men jeg blir ikke provosert. Jeg blir lei meg fordi du misbruker ytringsfriheten. Fortell meg heller hva som er din innerste drøm? Hva vil du? For noe må du vel drømme om? Eller har du en fetish for motorveier og nedlagte bomstasjoner? Og da er da ganske merkelig at når noen av oss prøver å løfte fram de kristne grunnverdiene som er medfølelse, omtanke, dele med andre og å vise empati, så slenger du JÆVLA SOSIALIST i fjeset på oss? Den regjeringen du håper på, politikere som vil kjøre slike følelser ned til frysepunket kommer aldri til å styre dette landet. Det vet selv den du håper på skal overta.

Men lykke til med ditt korstog der du hevder at du bare hjelper «de som fortjener det!»

Hvem er det forresten? Er det deg selv?

11 kommentarer om “JÆVLA SOSIALISTER!!!!

 1. Det blir ALDRI godt nok for slike mennesker. Personlig er jeg ei «jævla Høyredame», og lever godt med det. Enkelte mennesker blir aldri fornøyd, uansett hvem som styrer. Sånn er det bare.

 2. Det er veldig rart at «verdens rikeste og beste land» – vil gå så til helvete om det blir andre koster til Stortinget.

  Si meg, tenkt over hvorfor Norge «har slik en enorm lav ledighet»? Fordi man jukser.
  «Norge har det laveste tallet for arbeidsledighet i hele OECD-området. Men årsaken er at mange nordmenn som går sykmeldt eller mottar en form for trygd, ville blitt klassifisert som arbeidsledige i de øvrige OECD-landene. Det fremgår av en omfattende rapport som er utarbeidet av norske og europeiske eksperter i regi av OECD.»

  Si meg, hvem fikk faktisk oppriktig flest stemmer ved sist valg? Det er da altså ikke kun en ussel meningsmåling. At enkelte stemmer teller mer og at orndinge er slik, det er noget annet. Bare ikke fornekt at det er flere mennesker som stemmer «på feil farger» her i landet Norge.

  Ellers var det jo råflott å se en mann meske seg med sitt politiske ståsted, da både SV & Rødt er under sperregrensen.
  SV har vært store i et par skolevalg, men ellers? Ta det til dere at selv om pressen er venstrestyrt, og da gjerne med journalister iført SV button og palestinaskjerf – så er dere ikke i nærheten av å kunne kreve slik det dere gjør den dag i dag!

  Den største oljeformuen sier de? Flott! Bare så trist at det blir flere og flere fattige mennesker til vårt land. Bare så kjedelig at gjelden til mennesker og landet øker.

  Trist at man kan til en hver tid skrike høyt gang på gang at «Norge er verdens rikeste og beste land» – når det å hjelpe eldre mennesker, forbedre skole, fornye helse og minske køer – ikke er så råflott som å dele ut sjekker til den store verden.

  Det fineste er jo å telle egne penger, mens mans forbanner landets rikeste. Det flotteste er jo å kunne skryte av at man hjelper mennesker der ute i den store verden, fra den store verden – for tenk så kjedelig å hjelpe lokale narkomane mennesker som det ikke blir mediaoppstyr over.

  Er savnet stort etter «Maria Amelie» og hennes venner blandt pressen? Var det ikke bedre da man kunne skape Årets Nordmann av konen til stakkars Ali i Parken? Var det ikke bedre å stå side om side ved Kristin Halvorsen og formelig dele ut at nordmenn er rasister?

  Ellers var det jo fint å kunne lese at det er takket være de Rødgrønne at man kan puste frihet til vårt land. Det er takket være sosialistene at man har det så bra…

  Vel – nå har da Arbeiderpartiet gang på gang alt skreket høyt til korridorer over hvor fryktelig det vil bli om den onde høyresiden kommer til makten.
  Sosialister har alt proklamert at de som nesten ikke har noe – som man ikke hører snakk om ellers, de kan forvente seg null om onde høyresiden kommer til makt.

  Og en siste gang da dere – disse «stakkarslige av de laveste av de lave» – som på forunderlig vis klarte å sende hjem over 42 millioner til Romania, kan det ha seg?
  Hva kan det ha seg at Kristiansand har stoppet disse stakkarslige mennesker med dop på dop? At man stoppet mennesker med 520 000 til lommer?
  Kan det ha seg at disse rumenrene stjal visakort og tok ut penger?
  Kan det ha seg at disse som man skal gi penger til, og synes så synd på – har voldtatt, solgt dop, fått eget fakkeltog, egne toaletter siden hva andre bruker av offentlige tilbud ikke er godt nok … 42 millioner er sendt ut av Norge til landet Romania.

  Igjen – ikke bare er det 42 milloner sendt ut – Norge som land, deg og meg og alle andre bidragsytere innen skattekroner, har altså gitt Romania milliarder for å ta vare på egne borgere…

 3. Kan du være så snill å lese det jeg skriver og ikke hva du vil skal stå der? Jeg sier overhodet ikke at landet går til helvete om ikke de rød/grønne styrer. Jeg stemmer ikke på verken SV/AP eller SP, så ta det med ro. Det går an å mene uten å være en jævla sosialist, så ikke dra det kortet om og om igjen. Så får du selv gå inn i politikken, være med å forandre, fremme det du tror på. Det er fritt fram for alle til å gjøre det. Men om du skal kverrulere med meg om dette om og om igjen, så gidder jeg ikke. Ja, det er mye som er feil, og det er mye som er bra. Og uansett hvem som måtte styre dette landet tror jeg ikke du ville bli fornøyd. Mitt hovedpoeng ER at empati ikke koster penger. Og hvor er forresten alle journalistene med palestinaskjerf? Jeg kjenner haugesvis av dem, men har ikke sett så mange av den typen du nevner. To eller tre tanker i hodet skader ikke…

 4. Så deilig befriende! Ikke mange som tør å rope ut sin empati. Det er politisk ukorrekt det! Fortsett, så kan feiginger som meg bare sitte å digge at noen tar seg bryet med å si det jeg burde ha sagt!

 5. Good man Sven, nice to see some people see this as liberating…i et så bittelite, og atpåtil kjedelig land, med så mange «passionately involved»? , burde man forvente å kunne se til både venstre og høyre på gata uten å miste synet av empatien du understreker som vigtigst, hvem styrer egentlig hva her, korfor?, power to the peoples solidarisk attitude, and fuck the bosses hvis de ikke skjønner mer enn makta si, i’m no politician but i know that good leaders listen uansett hva de har ansvar for, make your presence felt sir, for om hundred tusen år blir disse micropolitiske tankegangene ledd av uansett… du er løsnings orientert, det kan forståes av de fleste.

 6. Jeg blir rett og slett lykkelig over din evne til å formulere det jeg har lyst til å skrike ut gang på gang! Tusen takk.

 7. Bortsett fra det med kristne verdier, så stiller jeg meg bak alt du sa. 🙂

  Jeg har masse empati og medmenneskelighet, og er svært komfortabel med å befinne meg i den gruppen av befolkningen som klassifiseres som «jævla sosialister», men ikke pokker om jeg tilskriver noe av æren for mitt verdigrunnlag til noen religion!

  Bare for å flisespikke. 🙂 God helg.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s