INGEN «HOMOPENGER» FRA FRP

FrP kutter alle overføringer for homofile/lesbiske saker i sitt alternative budsjett. Ja, what else is new? Tidligere i år når jeg skrev negativt om at FrP åpner for adopsjon, kunstig befruktning og ekteskap for oss som er «annerledes» mente jeg at FrP bare surfer på og skummer fløten av andres hardt tilkjempede seire. Litt sånn «det er jo så populært med sushi, så får vel vi også late som om vi liker det!»

Og nå er altså 10 millioner kuttet i det alternative statsbudsjettet fordi partiet mener at særordninger og støtte til folk med «avvik» i seg selv er diskriminerende. Ja, er det det? FrP er i overkant opptatt av helse og omsorg, det vet vi alle. De ser rødt og freser av helsekøer og rigide regler for behandling og mye annet. Ja, slik FrP ser det er det meste galt med helsevesenet i Norge, selv om det i verdensammenheng regnes for ett av de beste.

Så, ok, nå skal jeg tillate meg å være litt kjip og stigmatiserende når det kommer til avvik.

FrP er ikke for å støtte folk som har, slik de ser det, et «avvik» Men helsepotten skal dekke psykiske og fysiske plager, den skal dekke eldreomsorg og annen omsorg osv. Om jeg skal være stygg vil jeg si at partiet for «folk flest» støtter altså ikke tiltak for homofile som også er en stor gruppe som kan trenge hjelp i perioder i livet av mange helt opplagte grunner, mens det bramfritt støtter den store gruppen som spiser og drikker seg til en diagnose. Folks matvaner, drikkevaner, bruk av piller og dop koster samfunnet milliarder, og alle i Norge får stort sett hjelp, det spørres ikke hvordan og hvorfor man har fått en sykdom, mens folk som tilfeldigvis er født med en annen seksuell legning enn røkla skal forfordeles grunnet argumentet at det å lage særordninger for dem er å regne for diskriminering. Vel, nå er jo FrP mot kvinnedagen og andre markerineger av kamper som er blitt kjempet opp igjennom.  Slik jeg ser det fremstår FrP nok en gang som et kjipt og lite gjennomtenkt snylteparti som dilter sakte etter i rævva på en verden som stadig er i endring.

Men for all del, la deres toppfolk filme unge gutter i dusjen og reis på bordell til Riga whatever, og fremstå gjerne som livreddere for «folk flest» og hyl opp om at alt er galt i dette landet når det kommer til pleie og omsorg. Men det er bare det kjære FrP, folk flest har et homofilt søskenbarn på Gjøvik, en bror eller en søster, en mor eller en far. Så det at dere kutter overføringene til denne gruppen berører de fleste. Lik det eller ikke, men slik er det.

Og jeg kunne sagt så mye mye mer, men det skal jeg ikke.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s