LOVLIG BLOND

DSC04104

Hanne Nabintu Herland har slått ned som en blond klasebombe i norsk offentlighet. Hun er religionsforsker, skribent, foredragsholder, medietroll og forfatter. Hun erter på seg mange, men bejubles av fler. Og de som frykter islam har fått en ny gallionsfigur der FrP’s blondine for tiden er opptatt av å gjøre seg lekker og spiselig for velgerne i det nært forestående stortingsvalget og derfor ikke våger seg utpå med de hardeste skytsene i denne debatten.

Men Hanne Nabintu Herland er på saken.

Hun skal redde Norge og Europa der nasjonalfølelsen er synkende, og det spøker for gudstroen i de norske hus og hytter. Første gang jeg leste en tekst av Nabintu Herland var den så dårlig skrevet at jeg avskrev henne som en dum bimbo, men etter å ha gått henne litt nærmere i sømmene ser jeg at hun kan ha et poeng her og der. Men samlet sett fyrer hun opp under fremmedfrykt og hat mot innvandrere som i følge fansen hennes er skyld i det meste som er galt i kongeriket. For det Nabintu Herland sier er nødvendigvis ikke noe annet enn det som sies ved mange middagsbord i Norge, det er måten hun sier det på. For hun er ikke presis nok til å få over det hun mener. Straks hun legger ut en tekst begynner menigheten å snakke om noe annet som er på siden av det hun skriver om, og derfor blir hun tatt til inntekt for ting hun kanskje ikke mener. Men når du som «ekspert» legger fram en statistikk på voldtekt og hevder at ALLE voldtekter i Norge er begått av innvandrere og asylsøkere er jo dette en ren gavepakke for folk som misliker innvandrere. Og derfor er det som å helle bensin på et bål som allerede har flammer som stikker himmelhøyt. Jeg undres på hva Hanne Nabintu Herland egentlig ønsker å oppnå? For alle fornuftige mennesker vet vel at alle innvandrere ikke er banditter og voldsmenn på samme måte som man vet at alle etniske nordmenn ikke er mors beste barn, eller? For gjør man ikke voldtektsoffere en stor bjørnetjeneste når man påstår at voldtekt kun utføres av innvandrere? Man fritar og renvasker alle hvite norske menn og kvinner for slike overgrep, gjør man ikke?

Jeg var barn og ungdom lenge før muslimer og andre fremmede begynte å komme til landet, men voldtekt var da noe vi stadig hørte om. Unge piker ble voldtatt, skamslått og drept den gangen også. Og det blir de fremdeles, av ektefeller, kjærester, slektninger, bekjente og fremmede. Ja, i overfallsvoldtekter er innvandrere overrepresentert, men det danner ikke det hele bildet rundt voldtekt. Jeg mener at Hanne Nabintu Herland tåkelegger og forkludrer med sin agenda som jeg ikke er helt sikker på hva er.

Jeg mistenker henne for å være en windbag av et medietroll der hun står i flagrende slør foran Klagemuren i Jerusalem og filmer seg selv i sin «hardslående» videoblogg og maner oss alle til å feire verdens mest berømte mann aka Jesus Kristus. Men jeg er enig med henne i én ting, og det er at man skal respektere kvinner som kjønn, men ikke at kvinner er avhengige av å bli beskyttet av en sterk mann for å kunne leve trygt i eget land. For feministisk er denne kvinnen en katastrofe. Hun forfekter det samme kvinnesyn som hun påstår at de livsfarlige overgriperne har som hun vil beskytte oss mot. Nemlig at kvinner som ikke lever under beskyttelse av en sterk og kjærlig mann er «fritt vilt» for disse individene som myndighetene er så «naive» å slippe inn i landet, slik at «hele folket  lider» Derfor synes jeg hele prosjektet hennes lider under mangel på logikk.

Og for å gjøre det klinkende klart; jeg er ikke tilhenger av å slippe inn i landet hva eller hvem det skal være. Men man kan ikke stigmatisere en hel gruppe mennesker som potensielle overgripere. Men desverre resulterer Nabintu Herlands hellige skrifter i kommentarer som dette: «Få SVINEPAKKET ut av landet slik at vi kan leve i fred med hverandre slik vi alltid har gjort!!» Det er nesten så jeg får lyst til å si: HALLO I HISTORIEBOKA! eller «I hine hårde dager med øldrikk og svir, da kniven satt løst i hallingdølens slir…» Men det er vel slik at all den dritten vi gjør selv kaller vi «en personelig tragedie» og det «de andre» gjør heter UKULTUR?

2 kommentarer om “LOVLIG BLOND

  1. Jeg må si at du totalt bommer på analysen din av Hanne Nabintu. Alle som kjenner henne vet jo at hun er virkelig på de lovlydige innvandreres side. Det er store utfordringer med enkelte innvandringsgrupper, det er problemer med sexuelle overgrep og voldtekt, det er en voldsom rasisme mot nordmenn i mange miljøer og det er økende problemer med islamister det er enkelte grupper som er overrepresentert i narkotikahandel og de er overrepresenterte i de norske fengslene. Herland er en utrolig viktig stemme som påpeker dette. Hvis ikke dette tas alvorlig vil alle vi andre lovlydige hardtarbeidende innvandrere bli assosiert med dette. Jeg er først i køen for å hylle Herland! Fortsetter Norge med sin snillisme kan jeg ikke bo i Norge lenger, eller sende barna mine til Karl johan uten at de blir behandlet som mørke horer. Herland we love you!

    • Ja, jeg skriver at hun har både ett og to poeng. Men det er synd at de som leser og digger henne ikke alltid får med seg hva hun står for, og at hun tas til inntekt for mye grums. Det var mitt poeng. Feministisk derimot…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s