NÅR DET GJELDER!

406331_329896800364002_247976585_n

Det gjelder å holde seg hard. Ikke vike.

Likhet for loven. La rettferdighet skje. Ingen må snike seg til noe de ikke har krav på. Når en maske i garnet ryker smetter fisken gjennom. Pass på! Det gjelder å holde seg hard. Ikke vike! For hvordan skulle det gå, om vi bare lot alle forsyne seg? Nei, det er ikke mer mat på kjøkkenet. Eller ikke mer enn det som skal spares til en regnfull dag.

Trekk for gardinet. Ikke se. Det gjelder å holde seg hard. Ikke vike. Ja, hun gråter. Men vi lar henne gråte. Det er ikke farlig. Ekspertene sier at hun er sterkere enn vi tror. Barn må herdes. Nei, la henne gråte. Det er ikke så kaldt ute. Ikke se. Trekk ned persiennene. Skru opp lyden på fjernsynet. Nei, ikke den triste musikken, spill noe oppløftende. Mer vin? Det er en flaske til i skapet. Hva sier du? Har hun sovnet? Å? Hun er vel ikke død? Skal vi gå ut til henne, nei ikke se?

Gardinene? Ja, de er nye. Takk. Det er silke fra India. Det gjelder å holde humøret oppe, pynte litt i den mørke årstiden. Mildvær? Nei, det er nordpå, er det ikke? Hva gjør hun nå? Hvem bryr seg? Vi kan ikke redde alle. Uff, skulle vi ikke? Nei, det skal vi ikke. Tenk om det kommer fler? Det kunne gå automatikk i det. Slikt sprer seg. Nei, den maten skal katten ha, den er blitt så tynn. Vil ikke spise.

New York sier du? Når? Pinsen? Å, så deilig, magnoliaen blomstrer da.

Nei, de flyene er ikke så trange, det er 90 cm mellom setene. Nå må vi få en ny regjering. Dette går ikke lenger. Hvorfor disse tøystykkene på hodet? Uff, jeg skulle ha bleket etterveksten. Nei jeg ga ikke Sara en iPhone 5. Hun kan arve min. Jeg vil ikke at hun skal bli bortskjemt.

Hvorfor får de så mange barn? Kan de ikke begrense seg litt?

Skulle vi? Nei, ikke det. Lus? Ja, man vet jo ikke hva de kan ha. Uff. Nei, det gjelder å holde seg hard. De kan skylde seg selv. Vi kan da ikke! Sitter strømpene rett? Min mor? Samme leksa, er så lei den dama! Vi tenker å bygge på. Å? Ja, vi vil gjerne ha en ekstra stue. Hva gjør hun nå? Ligger hun på ryggen i snøen? Kan de ikke sette seg et annet sted? Hvorfor tar ingen ansvar? Ja, noen må ordne opp. Dette, nei, det gjelder å holde seg hard. Likhet for loven.

Ja, hvem hjalp meg da Roger gikk og jeg satt igjen alene?

Ja, Sara sover. Jeg var nettopp inne og bredte over henne. Hun ligger så urolig stakkar. Nå er det ti minus der ute. Uff. Men våren kommer vel snart?

Hun politikerdama burde ikke gå i så trange drakter. Nei, ikke sant. Har du prøvd botox? Nei. Ønsker du deg et barn til? Ja, selvfølgelig! Barn er jo selve livet. Skikkelig råttent at de rakket ned på hun fiolindamen da stakkar, hun som er så flink til å trene. Ja Gud, folk skal blande seg i alt. Mer vin? Ja, takk. Jøss, nå er hun borte. Hvor skal dere bo i NYC da? Tenkte å prøve det Donald Trump-hotellet nede i SoHo. Litt mye trafikk, men veldig flott da! Ok, har du syklet i Toscana noen gang?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s