PARANOIA I MOLBO-LANDET!!!

IMG_2823

FOR ØYEBLIKKET har jeg følelsen av at Norge lider av paraoina.

Alt er farlig. Og det er alltid noen som er i ferd med å stjele noe fra oss. Horder av mennesker står ved grensen og stanger, vil inn og danse sammen med oss rundt gullkalven. Et babelsk tårn av kakafoni vokser opp rett foran øynene våre, alle kakler i kor, men ingen hører etter. Det er om å gjøre å rope høyest for å bli hørt, men det er ikke så viktig hva du sier.  Jeg har ikke fått det jeg har KRAV PÅ!!! hyler folk. Og det er alltid noen fremmede parasitter som har tatt det.

I dag toppet det seg etter en twittermelding der en Frp-politiker mener å føle seg som innvandrer i egen by fordi det var for mange utlendinger på utestedet han besøkte for å se en fotballkamp. Skal man le eller gråte? Det kan jo rett og slett skyldes at lokalbefolkningen i små byer som Harstad ikke går ut? Eller at de som bor på asylmottaket midt i byen ikke har tv? Jeg vet ikke. Jeg ferierer i Harstad hver sommer, og jeg vet godt at byen ser ut som de fleste søvnige småbyer og ikke som en tyrkisk basar. Og det er langt mellom hijabene.

Den unge Frp-politikeren får støtte av eget parti som sier at de «godt kan forstå at nordmenn ikke bosetter seg f.eks på Grønland i Oslo» på grunn av at det er så mange muslimer der. Ok, hvor faen skal de bo? Tror du en pakistansk familie whatever får innpass på Frogner? På Ullern, eller i Holmenkollåsen? Njet! Jeg har bodd ved Grønland i de siste ti årene, og du finner ikke fredeligere sted, mens på Frogner er jeg blitt trua av en gjeng med rosa pannebånd og blekete tanngarder som var så høye på speed at de kunne flydd hjem til Montebello i luftlinje tverrs over Frognerparken!

Men paranoiaen er over oss i det ganske land.

På nettet, i kommentarfeltene påstås det at Norge er den nye fødestua for hele verden, der folk strømmer inn over grensene og plopper ut unger ved Svinesundbrua for så å kjøre rett til nærmeste NAV-kontor for å heve dagpenger, og få støtte til tvillingvogner og morsmelktillegg.

Vel, jeg sier ikke at alle i Frp er gærne, jeg kjenner flere hyggelige og kloke folk som stemmer det partiet, og jeg sier heller ikke at Frp nødvendigvis er synonymt med rassisme. Men det partiet tiltrekker seg verstingene, de som ser alt i svart/hvitt, som pumper noiaen sin ut i det offentlige rommet. For noen dager siden leste jeg en artikkel om noen hvite norske guttunger som hadde stukket ut øynene på noen kattunger, og allerede i første kommentar fikk muslimene skylden. Og jeg selv fikk huden full fordi jeg skrev en blogg som tok romfolket i forsvar. Jeg er en «javla idiot» og en «fjollete SV’er» som er «skyld i at pensjonsfondet går til helvete!» Det er pokker meg merkelig at muslimene ikke har fått skylden for hestekjøttet i ferdig-lasagnen!

Ta seg kratig sammen, ta en realityscheck på seg selv!

Når jeg hører at folk ikke kan gå på byen fordi det er for mange utlendinger der, så passer man rett og slett ikke inn i en moderne verden. Eller så har man beveget seg alt for lite rundt i verden. Flytt på en øde øy. Eller lag et reservat av hele føkkings greia. Ingen slipper inn, ingen slipper ut. Det har vært prøvd før. Og det gikk ikke så veldig bra! Vel, jeg skal ikke ta hele regla der. Men diktaurer har veldig effektive metoder. Er det dit vi skal?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s