DU STORE VERDEN I BODØ

 SAMSUNG CAMERA PICTURES

DU STORE VERDEN I BODØ

Vi kom til Bodø sent i natt etter å ha kappkjørt med klokken for å nå fram til den lille flystripen i Narvik etter at flyet vårt som skulle gått sørover sto fast i Kirkenes. Nord-Norge om vinteren er ikke til å spøke med. Men vi kom fram takket være svigerfars kjøreferdigheter. Våknet i et hustrig Bodø litt sent, rakk derfor ikke frokosten på hotellet, så vi gikk ut i de sørpete gatene på jakt etter kaffe og en matbit og fant himmelen på jorden, les: «Cafe Du Verden» rett bak hotellet.

Jøss, sa jeg til min kjære, har vi havnet i NYC eller Berlin, dette er ikke til å tro! der vi trer inn i det hippeste av det hippe.

Et rom som kan måle seg med det beste i Williamsburg eller SoHo. Lekkert, lekkert.

Og på toppen av det hele en smørblid kokk bak disken som flyter over av alskens lekkerier. En dame, som også bare var et stort smil kom mot oss og forklarte fort og greit hvordan ting fungerer på den Bodø’ske mathimmelen. Tre tapasretter til NOK 159, og kaffen kom i kopper, vann i mugge, ja det store, man spurte til og med om det var noe mer vi trengte. Ikke dagligdags på norske kaféer for tiden der de som jobber der er mer hippe enn interiøret, som vil si at de smiler kun til folk som kommer inn døren med medbrakt stylist. Ok, nå er vi ganske hippe da, så kanskje derfor:-) ?

Men «Cafe Du Verden» skal ha syv på terningen for mat og hygge. 1000 takk.

Så nå legger jeg disse godord ut på denne bloggen som leses av noen tusen hver dag. Måtte det bare vare? For mange fine butikker og annet er borte siden sist jeg var her. Og herre-utvalget når det kommer til klær og sko er for det meste fleece og beksøm/Dressmann.

Og hvor pokker er Eplehuset blitt av? Jeg som hadde tenkt å slå av en liten prat med gutta i fruktbransjen!

En kommentar om “DU STORE VERDEN I BODØ

  1. Eplehuset i Bodø er i City Nord. Mener huske nede i et hjørne. Tok meg ett par runder å finne det når jeg var der oppe sist

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s