SIW ANITA – ET SATANS KVINNFOLK

Foto: Bjørn Leirvik
Foto: Bjørn Leirvik

SIW ANITA – ET SATANS KVINNFOLK

«Siw Anita – et one woman show» er mitt neste prosjekt ved Nordland Teater. Det er først og fremst komedie og musikk, men også alvor og litt refs. Siw Anita «fra» bygda Gryllejord på Senja er ei dame som tør der andre tier. Hun har et forhold til traiersjåføren Kim Ronny Abesen, men bor alene i sitt lille hus sammen med hunden Vanessa Desirée som er så «klok at ho vet når ho mamma er lei seg…»

Når vi møter Siw Anita på scenen er det like før jul og hun er i ferd med å pakke for å reise på ferie til Gran Canaria, men selvfølgelig kommer det hindringer i veien så hun kommer seg ikke av gårde. Men Siw Anita ser muligheter der andre ser problemer.

I løpet av en og en halv time får vi et tett nærbilde av en kvinneskjebne i det høye nord, en vittig, litt bitter, men slagkraftig dame med sangstemme over middels. Og selvfølgelig glam og glitter, et opplagt band på scenen ledet an av Siw Anitas gode venninne Gerd-Lise Knudsen (Sissel Brean Hovind) Det blir artige og sjokkerende satiriske monologer. Gamle hits fra 80-tallet og høy skulderpute-faktor på scenen. Som Siw Anita selv ville ha sagt det: FETTE NAIS!

PREMIERE November Nordland Teater.

Siw Anitas blogg: «Siw Anitas vidunderlige verden» starter opp til høsten. Og det blir også lagt ut fler bilder og egen videoblogg etterhvert.

STAY CALM AND LOVE SIW ANITA!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s