HVITT RASERI

Foto: The Beautifully Macabre and Grotesque
Foto: The Beautifully Macabre and Grotesque

HVITT RASERI

– Din jævla homofitte, vi skal ta deg!

Din ynkelige SV-fitte, jeg vet hvor du bor, og når landsvikeroppgjøret kommer er du en av de vi stiller ansvarlig for å ha kjørt Norge på rævva!

Hvem faen tror du at du er din soper-dverg? Du kan ta den jævla kulturen din og stikke den opp i rævva på deg sjøl!

Bli voksen din fitte, driver du å suger pattene til mora di fremdeles?

Dette er bare noen av de kommentarene jeg har fått på wordpress-bloggen min det siste året. De fleste er fra anonyme menn med viking-navn eller andre psedonymer. For to år siden våknet vi av at noen hadde tent på huset vårt i Oslo. Stikkflammer sto fire meter oppover ytterveggen. Politiet fant aldri noen gjerningsmenn, og jeg vet heller ikke om dette var grunnet mine ytringer på nettet, en pyroman eller pøbelstreker.  Men i noen uker etter denne hendelsen så jeg meg to ganger over skulderen når jeg gikk i byen.

I tillegg har jeg også blitt oppført på en liste av folk som skal straffeforfølges og stilles til ansvar når det «nye» Norge skal bygges fra grunnen. Vel, du kan si at det er mange tullinger der ute. Og det beste er å holde kjeft?  Ja, det er helt frivillig å blogge. Og som mann er du ikke like utsatt som kvinner når de ytrer deg offentlig. NRK sender forresten en dokumantar om dette fenomet i kveld.

Hva kommer dette hvitglødene raseriet av? Og har det alltid vært der?

Jeg vet ikke. Men det er kanskje blitt mer synlig når Gud og hverman har fått sitt private Speakers Corner via eget tastatur. Ordene renner ofte ut gjennom fingertuppene uten å ha vært innom hjernen. Men jeg har vurdert å slutte å blogge om romfolket, FrP og fremmedfrykt, asylpolitikk osv, for det er som regel disse emnene som får det til å koke over for kommentarfeltet. Og kultur, for noen. For det har vært dager da bloggen er blitt lest av mer en 100 000, og avisene som deler den videre har gnidd seg i hendene over tekstene mine som generer klikk, men har ikke brydd seg med å fjerne de verste kommentarene på bloggen.

Jeg blogger fordi jeg tror det kan påvirke. Jeg tror at å reflektere, tenke sammen med mange mennesker kan flytte grenser, åpne for ny erkjennelse både for meg selv og for andre. Men som sagt, noen dager har jeg ikke en gang orket å lese nyheter. For du skal ha ganske hard hud når du utsettes for at noen sier de vil drepe deg, at de hater deg så intenst at de ønsker å ødelegge deg bare på grunn av at du f. eks forsvarer kvinnedagen eller en tigger som sitter på gaten med en utstrakt hånd.

For noen dager siden la noen et grisehode på trappen til en moské i Oslo.

Og kommentarfeltet lot ikke vente på seg: JA, BRA! Da er jo den jævla moskéen uren, begynn å rive med en gang!!! Ta poenget, jævla svin, forlat landet? Saken har ikke fått så veldig stor oppmerksomhet på Facebook eller Twitter. Ikke nevneverdig i media heller. Er dette helt ok? Er det greit liksom? Du leser kanskje ikke hva som går for seg i avisenes kommentarfelt? Nei, du orker ikke å ta det innover deg, sier du? Du kan ikke forholde deg til lavmål fra idioter? Det burde du! I hverfall før du lirer av deg denne replikken i selskapslivet: Jeg er ikke rasist altså, men jeg må få lov til å si: Norge er mitt land også…!

En kommentar om “HVITT RASERI

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s