SPILLER INGEN ROLLE SÅ LENGE VI HAR ØKONOMISK FORDEL AV DET!

Foto: NRK
Foto: NRK

 

Det handler om penger i et skrin, synger Tom Waits i låten Soldiers Things. Ja, det handler om penger! Og hvem som trekker det korteste strået? Det er spiller ingen rolle så lenge Norge har økonomisk fordel av det.

Leste nettopp en lang kronikk av Mads Gilbert i forbindelse med Simon Perez’ statsbesøk i Norge. Norge støtter apartheid, roper mange. Ingenting å bry seg om, svarer kommentarfeltet, Gilbert er en tulling, det vet alle, og vi kan da ikke få Israel etter oss!

Slike «kinkige» saker har kommet som perler på en snor det siste halve året.

Erna til OL i Sotchi? Spiller ingen rolle, hun må da få lov til å heie på heltene våre, drit i de homoseksuelle, vi kan ikke bli uvenner med naboen! sier kommentarfeltet.

Dalai Lama kommer til Norge. Må nesten gå kjøkkenveien, men Erna vil ikke møte ham. Spiller ingen rolle, hyler kommentarfeltet, vi kan ikke bli uvenner med Kina. Og den der helvetes kjortel-idioten har heller ikke rent mel i posen, googler Google-akademiet.

Vi lever i et land der all kritikk av den sittende regjeringen er «venstrevridd naivisme og konspirasjoner fra SV» bare for å rakke ned på Erna&Co.

Det mener i hvert fall kommentarfeltet. Grisen står og hyler og First House står med buksene nede. Spiller ingen rolle, de venstrevridde kommer aldri til å innse at de har tapt valget, knegger kommentarfeltet. Det må bli litt vondere først før det blir bedre. Det går så bra så, Erna det er dama si det, og hu Siv er ei snerten snelle! knatter sure cybertroll på pc’ene sine oppe i de innerste grukk-dalene.

Og den blå menigheten sitter tause på gjerdet, umulig å få i tale. Mener nesten ingenting på sosiale medier. Vi stevner fram med flagget til topps, ju hu!!! Men jeg tenker, var det dette de stemte på? Høyre som alltid har vært så opptatt av å være dannet sitter nå å ser på den ene grove og vulgære hestehandelen etter den andre.

I Danmark har de begynt å kappe halen av grisen noe som fører til at den blir litt mindre aggressiv når den står sammen med sine brødre og søstre i de trange innhegningene. Og i Norge legges det ned ca 250 gårdsbruk hvert år fordi de blir slukt av de store. Men landbruket går så det suser sier «førstehus-minister» Listhaug. Alt er såre godt for tiden, og ingenting spiller noen rolle så lenge vi har økonomisk fordel av det! Norsk mat er trygg, kjapp og billig!

Men én ting har vært gledelig det siste tre kvart året, vi har fått tydelige politikere som viser hvem de er og hva de står for. Vel, de som sitter nå er kanskje ikke så flinke til å lyve som de forrige, men alt det de gjør er veldig gjennomsiktig og lettfattelig. De rød/grønne lot som om de var opptatt av miljø og etikk, mens de blå bryr seg ikke om det så lenge det de gjør skaffer penger til den norske statskassen.

Jeg er i Sverige som snart skal ha EU-valg, og overalt kan du se plakater der det står: Det er politikken som bør bli varmere, ikke klimaet. Liker.

Men nå har Simon Perez sittet ved den norske damasken, glass er blitt klinket, det blir billige Jaffa-appelsiner til jul i år også, og dronningen og statsministeren fikk fine dyre ansiktskremer laget på okkupert område. Alle er glade, og nå er vi venner med Russland, Kina og Israel. Hvem blir neste gjest ved det norske taffelet? Den syriske statsministeren? For det kan da vel være greit å være litt venner med ham også? Vi begynner å ligne på land vi absolutt burde sammenligne oss med. Hva sier kommentarfeltet? At dette innlegget var i overkant hjernedødt? At de har googlet meg og funnet ut at jeg er en stupid homo som ikke aner hva jeg snakker om? Vel, hørt det før.

3 kommentarer om “SPILLER INGEN ROLLE SÅ LENGE VI HAR ØKONOMISK FORDEL AV DET!

  1. Tilbaketråkk: Bodø Nu » – Spiller ingen rolle, så lenge vi tjener penger på det!

  2. ja dette innlegget (Bodønu) var som klingende mynter i mine ører. veldig bra skrevet, syns nå jeg 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s