NORSK SOM FAEN!

siv_jensen

I dag la Solveig Horne (Frp) fram et forslag om strengere krav for å få innvilget norsk statsborgerskap som f. eks at de bør språktestes, ha rent rulleblad og ha vært i arbeid i mange år.

Siv Jensen jubler på egen Facebook-side og skriver: «Bra Solveig Horne!» Og vips, hundrevis av blodfans heiv seg på tastaturene og kom med en rekke forslag i kampen om «Norge for nordmenn!»

Men det de ikke har fått med seg er at nesten ingen av dem selv ville ha bestått prøven når det kommer til skriveferdigheter, for maken til fjols og «halvaper» for å bruke et uttrykk en Frp-politiker brukte på Twitter her om dagen.

For i følge apeberget bør innvandrere vise til femten års opphold i Norge, da med gullende rent rulleblad for å kunne søke om å bli tatt opp som fullverdig borger av det lille kongeriket rett ved Nordpolens dørstokk. I tillegg skal man ikke motta kontantstøtte eller ha andre trygdefordeler. Og i arbeid skal man ha vært i like mange år!

Altså, hvem gir jobb til en innvandrer uten norskferdigheter, lar henne få jobbe å bo her i landet i femten år for så å teste henne i norsk språk, kultur og levesett? Jeg ser ikke noen logikk i dette?

Og en rekke andre spørsmål rinner meg i hu.

1. Hva er norsk kultur?

2. Og skal det lages en egen lov for innvandrere som ikke kan skrive, mens store deler av det etnisk norske befolkningen ikke er i stand til å forme en setning med mening?

3. Og hva er det å være norsk? Har vi en målestokk, noen felles verdier?

1. Norsk kultur. Den er ingen konstant størrelse. Alle kulturer, også den norske er i endring. Og nordmenns tradisjoner er like mangfoldige som det finnes oppskrifter på paella i Spania og fiskesuppe i Marseilles. Og har vi egentlig noe som kan regnes som rotnorsk, det meste vi flotter oss med er jo importert fra utlandet?

2. Så vidt jeg vet har alle etniske nordmenn gått på skole i ti år eller mer. Og i løpet av disse årene skal man lære å regne, lese og skrive. Hvorfor er så mange ikke i stand til det? Og burde det ikke gjennomføres jevnlige tester som kan sjekke om alle etniske nordmenn er verdig sitt norske statsborgerskap? For man kan faktisk ikke fungere som fullverdige borgere i et demokrati om man ikke kan de mest elementære tingene, det sier seg selv.

3. Hva er å være norsk? Betyr det at vi besitter visse likhetstegn som skiller oss ut som folkeslag? Skal vi gå kledd i det samme? Skal vi spise det samme? Mene det samme? Tro det samme? Si det samme? På det området tror jeg faktisk mer enn 50% av landets befolkning består testen, så der har nok innvandrere en jobb å gjøre. Ta seg kraftig sammen!

Og det mest graverende forslaget: Alle som bedriver kriminelle handlinger skal kastet ut umiddelbart og kan ALDRI få bli borger av Norge! Hvorfor ikke la dette gjelde alle? Fra 1. januar 2015 er det forbudt å være kriminell i Norge. Case closed. Det funket med røykeloven, så hvorfor ikke? Det er jo så mange fiffige lovforslag nå om dagen…

Men hva med alle disse andre oppviglerene som er etnisk norske, men som gjør hva de vil, kler seg som de vil, mener hva de vil, skriver hva de vil osv? Er de en pariakaste som er en fare for å utslette DET STORE VI? Jeg vet sannelig ikke.

Men i kommentarfeltet på Siv Jensens Facebook-site er det fest og fyrverkeri i kveld. Det er så taco’n hopper på fatene og pizzaen krøller seg på det styla kjøkkenet i de tusen hjem. Men er ikke taco’n fra Mexico? Og hva med pizzaen? Denne innvandrermaten som plutselig er blitt norsk som faen! Hvordan sneik den seg inn bakdøra?

Og alle de utenlandske tv-programmene som blir tatt inn via tiggerskålene folk har skrudd opp på veggen på utsiden? Hvem vet hva slags farlig tankegods som snikes inn over grensene og kan skade den genuint norske kulturen? Burde man ikke bare hatt én stats-kanal som passer på at de riktige norske verdiene holdes i hevd? Litt merkelig at ingen i Frp har tenkt i de baner?

Siv Jensen, we have a problem!

17 kommentarer om “NORSK SOM FAEN!

 1. Jeg kan ikke skjønne annet enn at her skriver et fjols og en halvape ved navn sven henriksen som er blodfans av utbyttere og potensielle islamistiske terrorister. En halvape som ikke ser noen logikk i at i Norge er det norsk kultur vi bygger samfunnet på, men han er tvert i opptatt av å fortelle at det er importkulturen vi flotter oss med. Fjotten tilhører tydeligvis apeberget som berømmer de importertes evne til å ulovlig bite seg fast i vårt samfunn og utnytte våre samfunnsgoder mens mange av dem utformer sine evner som terrorister når tiden er inne.
  I sannhet en fedrelandshater som vil passe godt ved siden av mohammed mohyeldeen.

  De noe mindre pene karakteristikker er retur av han hans egen karakteristikk av det etnisk norske folk.

  • Nei, gi faen med den jævla nasjonalismen. Nasjonalisme og etnosentrisme er noe av det mest motbydelige jeg vet om, fordi det er omtrent null forskjell mellom den tankegangen og rasisme – og ikke en jævla person stusser over det. Diskriminer andre på grunn av hudfargen, og alle flyr av skaftet, diskriminer på grunn av kultur og plutselig har du en hel nasjon bak deg som nikker og er enige. Denne jævla selvgodheten fordi du ble født på et spesifikt sted, i en spesifikk kultur, er helt trill rundt på trynet.

   «Jeg er norsk og står for norske verdier». Ja, så fint for deg da. Er glad for at du fant ut at du er bedre enn alle andre i verden fordi du tilfeldigvis ble født innenfor noen linjer på et kart og dermed ble utsatt for dine felles innenfor-linja-bebores kultur og meninger. Så flott at du, i blant 7 milliarder folk, var så heldig at du klarte å bli født iblant de 4-5 millionene som gjør alt rett…

   … Eller kanskje det er på tide å innse at enhver jævla kultur har sine positive og negative sider, og det å hylle den du selv ble født i er like idiotisk som å tro at du ikke egner å ta feil. For, som du så eksemplarisk har demonstrert for oss, er det å ta feil noe alle kan få til.

   Stop this ridiculous, groundless self-praise, and choose to embrace the beauty of diversity instead. Usted no es tan especial como usted piensa. 文化を前進するのことはとてもいいよ!

  • Er Frank Johan Dalberg bare nok en «halvape» som burde lære seg norsk før han bli verdig et opphold i vårt dyrebare land?

  • En burde i denne sammenheng innføre en ny lov som pålegger alle nordmenn å snakke bergensk, og ihvertfall skarre på erren. Hva syntes du om det. Høres ikke det bra ut?

  • Dette er det dummeste jeg noen gang har lest. Du gjør meg flau over å være norsk. Forresten, kan du definere denne norske kulturen du snakker så varmt om? Ps. Stor forbokstav i navn.

 2. I mellomkrigstida var det jødene det var greit å hate…og nazisme var haternes ideologi. Look where that got us. Dagens haterne har fått FrP i regjering, og det ene umenneskelige forslaget etter det andre kommer på bordet. Folk med skavanker får lide, de som er annerledes er faaarlige og må vekk. Akkurat de samme tankene som ble populære for 80-90 år siden…
  Folk er ikke det spor bedre nå enn før. Det er bare så lenge siden krigen at slike tanker har blitt stuerene igjen.

 3. Godt skrevet, kunne ikke vært mer enig! I mangel på overskudd til å formulere en støttende kommentar med tilhørende bifall, fordi nok av ignorante raspeballfluffers kommer til å miste hele poenget halvveis i leseprosessen, sier jeg isteden følgende sannhet med rak rygg: Dette landet trenger en oppvåkning; det trenger en moralsk oppvekker. Man har prøvd å snakke, prøvd å skrive – men til ingen nytte, budskapet siver tydeligvis ikke igjennom Mariusgenseren og inn i hjertet på disse grensesprengende menneskehaterne. Så jeg foreslår følgende: en bakbundet Siv Jensen som offentlig kveles med norske matvarer, etter at vi har rullet både henne, Erna Solberg, Per Sandberg og en rekke andre notoriske hatere i norsk olje, binders og ostehøvler..

  Jeg spyr av mindre doser hat og idioti enn dette – på tide å forlate landet, før medmenneskeligheten kommer meg i forkjøpet!

  Avslutter med følgende: Norge for SNILLE og GREIE mennesker, og til helvete med alle som mener de er i en situasjon hvor de skal få bestemme hvor på planeten andre mennesker skal bo..

  • Jeg tror kanskje ikke at du forstår at dette er satire? Jeg stiller en del spørsmål i teksten. Og mye av dette er myntet på fansen som skriver i kommentarfeltet til Siv Jensen.

 4. Synes dette blogginnlegget er helt på jordet. Norsk kultur er enkel å definere og avgrense:

  Mat: Meksikansk taco uten chili, hvitløk og avocado. Vi erstatter disse råverene med smakfulle grønnsaker som agurk og mais. Krydder har vi ikke, men krydderposen som følger med tacoshellene duger i massevis.
  Eventuelt pizza med kjøttdeig. Krydderposen fra Toro duger her også.

  Drikke: Øl, masse øl- spesielt i helgene.

  Sport: Engelsk fotball.

  Ferie: Spania. Her spiser vi pizza med kjøttdeig og drikker masse øl.

  Hobby: Legge ut hatefulle ytringer i diverse kommentarfelt. Dersom avisene kritiserer de rødgrønne, skriver vi at AP er et kommunistparti. Dersom avisene kritiserer den blå-blå regjeringen skriver vi at avisen er en kommunistavis.

  Den norske kulturen må bevares og forsvares for enhver pris. Norge for nordmenn!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s