SOLIDARITET ER USEXY.

579173_10151095756542555_1176191781_n «Du vet de der hjemmestrikka folka! De med lille sjal og én ørepynt, disse damene i mintgrønn kjole med tinnknapper. Disse gubbene i overall som snakker med lav stemme. De der venstrevridde tullingene med skjegg og harry hår som messer om solidaritet og den gammeldagse dritten der, er ikke de folka ganske usexy? Som liksom ser på verden med et naivt blikk og har et sånt litt drømmende syn på alt. Ja de der som ikke skjønner at de kjørte Norge på rævva i åtte år. Som hyler om faste jobber og fagforening, som føler så jævlig mye. Som skriker opp over at Hurtigruta ble solgt og om Flytoget også ryker så er det jo selve arvesølvet som ryker! De der hjemmehekla tantene som ikke skjønner at ytringfrihet er viktig for å forsvare oss fra alle de som er i ferd med å ta landet fra oss, fucke opp kulturen vår, for noen kujoner altså! De som ikke skjønner at kultur ikke er bærekraftig, som lever i et prestkrageland av fjerne idéer om fargerikt flertall og kyss meg bak! Skikkelig usexy altså! Vi må jo for faen ta å hjelpe oss selv og de som lider her før vi hjelper alle andre, men sitt gjerne der med vond urtete og diktbøker mens verden går til helvete fordi bakdøra til Norge er køl åpen. Feel free!

«Nei, hipp må verden være, hipp og bærekraftig.

«Var ikke det lederkurset fint Preben? Joa, ses på Tjuvholmen til litt bobler sånn fem-ish? Snasen dress, er det Prada? Jada! Du asså! Nei da, så jo da. Vi peiser på, her er det mye å rydde opp i du etter at de rødgrønne har herjet i åtte år. Nei, skulle du sett, når er han der Jensen ute og jamrer og føler om Flytoget igjen, skulle faen meg tro at det var det kongelige slott som lå ute for salg! Hun der Helga er jo ei skikkelig fitte, ha ha, det er ytringsfrihet her i landet, så bare saksøk meg, men du velger selv hvor krenket du gidder å bli. Solidaritet meg i rævva! De folka der er ikke hakket bedre enn oss. Var det ikke de som kom med forslaget om kutt i uføretrygden i 2013, og så får vi skylda. Nå har de faen meg kneblet han der Max Hermansen også, sørget for at han fikk sparken. Amøber. Og nå tror de at de skal komme til makten igjen bare fordi føkkings Jonas ligger så høyt på meningsmålingene! Ha ha, dream on!»

Som du ser står de to første avsnittene i gåseøyne. Vi tror så mye om hverandre. Det er synd.

Det er for få «frispillere» i norsk politikk. Og så alt for mange små politikere som ikke tør å si noe eget på grunn av «det vi alle er enige i». Det er også synd. Jeg tror Norge trenger modige og karismatiske politkere som våger å sette bjelle på katten. Har ikke keiseren klær på, så er han naken, og da må noen si det. Har du gått i baret er det bare å legge seg flat å tilstå. Vi på venstresiden har gjort mye dumt for ikke å si idiotisk, og det gjør de blå som sitter nå også. Jeg ser ikke at jorden går under om Flytoget selges eller om Norge får noen færre kommuner, men mangelen på solidaritet er det jeg frykter mest. Der har vi alle sviktet i takt med at rikdommen kom til oss her i dette lille landet. Men et godt tegn er at om du kødder med velferden blir nesten hele folket forbannet, og ingen slipper unna med å sparke de som ligger nede. Jeg tror vi alle er sosialdemokrater et sted i ryggraden, det er bare innpakningspapiret som skiller oss. Vel ikke alle, de fleste. Politikere kan godt sette opp et regnestykke som både ser oversiktelig og logisk ut. Men om du glemmer det følsomme og ulogiske mennesket er du en sikker taper. Soldaritet er ikke usexy. Det er sexy. Hilsen en venstrevridd homotulling i Prada.

En kommentar om “SOLIDARITET ER USEXY.

  1. Herlig innlegg. Viktig å ha et nyansert syn, verden er ikke enten svart eller hvit. Mange gråtoner også….Hilsen en venstrevridd kvinne i Missoni 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s