VENSTREVRIDDE KJERRINGER NOK EN GANG.

8_mars_full

Likestillingsminister Solveig Horne skal ikke gå i tog 8. mars. Hun har aldri gjort det, og kommer ikke til å gjøre det i år heller. Er ikke det litt «rart» at denne kvinnen er blitt likestilingsminister? Jeg synes det.   Og her om dagen gikk landbruksminister Sylvi Listhaug ut og forkynte at hun ikke var enig i parolene. «Venstresiden fokuserer bare på egoistiske saker», sa hun.

For «dette handler om  venstresidens kvinner som nok en gang bare tenker på seg selv…» Landbruksministeren mener at likelønn og «slikt» ikke er så viktig i et likestilt land, de venstrevridde damene bør bry seg litt mer om innvandrerkvinner og deres rettigheter, ikke minst tvangsekteskap og kjønnslemlestelse.

Det mest brukte argumentet i alle debatter er at «det går an å ha to tanker i hodet», men her har Listhaug kun èn tanke i hodet, og agendaen hennes er ikke til å ta feil av. Nok en gang fokuseres det på «alt» det negative rundt muslimer oa. Men ministeren nevner ikke alle nettverkene som finnes for å integrere kvinner fra andre kulturer, da som oftes startet og drevet av disse «venstrevridde» kvinnene som hun mener har tatt eierskap til feminismen.

Det er kanskje på tide å minne noen av høyresidens kvinner på at om ikke venstresidens kvinner hadde tatt kampen ville f. eks Listhaug og Horne ikke ha sittet i sine maktposisjoner i dag! Venstresiden hadde Norges første statsminister, og det er heller ikke tilfeldig. Nå opplever vi at veldig mange kvinner mener at kvinnedagen har utspilt sin rolle. Det er en stor misforståelse, særlig ikke om de mener at det er så veldig mange kvinner som ikke er integrerte her til lands.

Vi er kanskje et av de mest likestilte landene i verden, men vi er langt fra der vi skal være.

Vi har ikke likelønn, og regjeringen vil åpne opp for at utsatte grupper vil bli enda mer utsatte. Jeg mener at likelønn er billetten til et selvstendig liv, uten egen inntekt, ingen personlig frihet. Så kan man selvfølgelig si at norske kvinner burde fokusere mer på andre problematikker enn sine egne. For både Listhaug og Horne har rett i at det finnes ting vi må ta tak i når det kommer til innvandrerkvinner, men å unnlate å gå i tog eller fronte kvinnedagen hjelper ingen, særlig ikke de de mener seg å være så veldig opptatt av.

Den internasjonale kvinnedagen er en markering for alle kvinners rettigheter.

Men høyresidens kvinner ser ikke det. De lager den til en krangel mellom de to fløyene i norsk politikk. Og jeg synes det er merkelig at de ikke skjønner at et verdig liv og selvstendighet bygger på egen inntekst og sikre arbeidsforhold. Og om man ikke er fornøyd med parolene burde man lage sine egne, komme seg ut i toget og fronte det man tror på. Men jeg har en sterk mistanke om at det er andre agendaer her.

Og Solveig Horne, som snakker på radioen i skrivende stund, jeg synes du er arrogant og historieløs. Takket være disse venstrevridde kvinnene som kjempet og kjemper er du minister i dag, og om du ikke erkjenner det har du et problem.

No woman is an island.

Reklamer

2 kommentarer om “VENSTREVRIDDE KJERRINGER NOK EN GANG.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s