De dumme grunne grønne?

 

Miljøpartiet de Grønne er lette å le av. Så lette å ironisere av og slå billige vitser om.

Vi kan ikke le av seriøse Høyre og AP på samme måte som vi kan av de dumme grunne grønne som tror at det bare er å knipse med fingrene og så er byene bilfrie, at alle menneskene sykler syngende rundt med små kurver med økologisk kortreist mat på styret, og alle barna løper rundt i små vamser av tovet bomull og leker med pedagogiske leker og alle kaféer har skilt der det står skrevet med kalligrafi:

«Her har vi ikke wifi, her ser vi hverandre i øynene og snakker sammen!» hasj tagg #smilebunkejes #MDG

Det er like lett å hånflire av SV som tror de er noe, som ikke vil være med på asylforliket som alle skjønner er det som gjelder for at Norge ikke skal renne ut med badevannet. Vi trenger ikke små fløypartier som ødelegger for den fornuftige politikken, sier de som tror de vet alt det som er å vite. Og folk flest raser over at 9000 forvirrede radisser har skrevet under et opprop for at Sylvi Listhaug må gå av! At FrP er et ganske lite fløyparti som ennå ikke har forstått at de sitter i regjering og har tatt nakkegrep på Erna Solberg synes å være helt greit. Ja, det er lett å le av de små dumme grunne grønne!

For man ler ikke av de store redde som flokker seg i midten, stanger i sentrum der det er godt og minst farlig å være. Selv AP, som i følge forståsegåperne har mistet sjelen sin, trives midt i smørøyet sammen med Erna, Siv og Sylvi. Og LO-lederen Gerd har til og med sagt at hun ønsker at det skal bli fortgang i utredning av oljeboring i Lofoten!

Ting skjer, men man ler ikke av de store seriøse, de som tar ansvar for landet og skjønner at olja ikke er historie slik de dumme grunne grønne sier. Det landet trenger er flere oljefelt, og det byene trenger er ikke sykler men biler. Herre fred, sier Hanekamphaug på dagens blogg, det er jo nesten så man skulle tro at det er Vladimir Putin som styrer i Oslo!

For de dumme grunne grønne står jo for en totalitær, nesten litt diktatorisk politikk, ja, litt som i Russland! At Putin har trukket seg ut av Syria i skrivende stund etter å ha frigjort store områder av landet fra IS har ikke rukket å nå Frogner og Ullernåsen ennå, tydeligvis. Men nå er det altså kommunisme for alle pengene i Oslo.

Men takk Gud, sier folk flest, man kan jo se på meningsmålingene at folk skjønner at det de dumme grunne grønne driver med er tull og tøys. Snart er de utradert eller godt under sperregrensen. Måtte MDG og SV forsvinne for godt! Hestekuren Norge trenger er mindre skatt, ja, det sier Siv fremdeles, og hun tar ansvar for oss alle sammen. Norge kan jo for pokker ikke reddes av sykkelstier og økologisk kylling, det skjønner da alle!

Vel, tenker jeg i mitt stille sinn, hadde ikke de dumme grunne grønne og SV hatt et poeng eller to, så hvorfor dette raseriet? For vi vet jo alle at miljøbomben tikker farlig nær, og MDG og SV er de eneste som tør å gå til valg på foranding. Ja, det er til å le av! Eller kanskje gråte en skvett over at så mange ikke tør å gjøre det?

 

2 kommentarer om “De dumme grunne grønne?

  1. Hvilken farge har himmelen på din planet?

    Ler man ikke av de store, seriøse partiene i midten? Ler man ikke av Ap? Jeg kan høre latteren av «vi er byregjering samme hva dere dumminger sier» – Raymond Johansen helt ut hit jeg sitter nå. Og El Tåkefyrste Støre har fått, fortjent vel og merke, kjørt seg i det siste. Når har ikke FrP blitt latterliggjort? Kanskje man ikke ler så mye av H, men det er mest fordi de har valgt en «la oss sitte rolig i båten og ikke lage bølger, mens de andre ødelegger for seg selv»-strategi, og de fremstår så ekstremt kjedelige.

    Grunnen til at Mdg blir gjort narr av er delvis at de gjør det så veldig lett for andre, men også fordi politikken de ønsker er latterlig. Mdg slapp billig unna som ingen andre før valget, men endelig har det blitt et fokus på hva klimaekstremistene egentlig sier / ønsker og gjør. Og da er det ikke så mye annet enn latterliggjøring som er det rette.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s