TRUMPETROLL.

For ikke så lenge siden var venstresiden noen naive tullinger.

Nå er vi en farlig elite som er folkets verste fiende. Trumpetismen og sylvilismen har inntatt landet og alt på venstre side av midtstreken, hvor nå den måtte gå, er en fiende av folk flest.

Jeg tenker tilbake på den fine tiden da vi i SV og Rødt var noen snille hippier med kassegitar som var litt spinkelt møblert på kvisten, noen naive tullinger som fødte unger med sykkelhjelm på hodet og dyrket brønnkarse i balkongkassene på Tøyen.

Nå er vi plutselig blitt samfunnets farligste meningsbærere der vi sitter høyt oppe i elfenbenstårnet og ser ned på folk flest som sitter i grilldress og spiser Grandiosa og ser på «Skal vi danse?» med et allvitende og dømmende blikk. Vi er akademisk mafia som leser bøker ingen har hørt om og lytter til musikk som er finansiert av folk flests skattepenger.

Vi påberoper oss også å ha vært de som har kjempet fram rettigheter som folk flest kan dra nytte av i dag. For en frekkhet! Trumpetrollene mener nemlig at slik det er nå har det alltid vært.

Og om mor ikke makter å innse at far ikke kan være borte fra den viktige jobben og ikke ta ut en alt for stor fedrekvote så er hun en dårlig kvinne. Aller helst vil man at fedrekvoten skal fjernes, den lager for mye krøll i systemet.

Ei heller skal vi gjøre et nummer av at folk er homo, for å være homo er blitt helt vanlig i trumpeland bare man ikke flagger det og alle postkasser er malt i samme farge, og ingen fjærboaer eller stjerneskudd tillates i folkflestlandet der man elsker å være så lik hverandre som mulig.

Trumpetrollene er så rasende. De stanger mot eliten som vil holde dem nede. Men nå har de blitt nyfrelste sylvilister med ny giv i sitt raseri mot Hege Ulstein, Marie Simonsen og andre elitefeminister som skriver nedsettende om prinsessen som skal arve hele kongeriket. Og Per Sandberg og den vakre tronarvingen til Anders Langes Etf. raser i spaltene om at de hånes og trakasseres bare fordi de snakker ned til et kuet folk som skal løftes opp i lyset en gang for alle.

Trumpetrollene har glemt hva som skjedde sist da de ble lovet billigere bensin og vekk med alle bompengestasjoner. De ble lurt trill rundt, eller tatt hardt bakfra om vi skal være ærlige. Og nå sitter de som blå undulater og spiser av hånden til Snøhvit som synger så vakkert og innsmigrende «Om du er enig, lik og del». Men hvor rasende vil de ikke bli når de oppdager at alt det de blir lovet ikke finnes? At virkeligheten ikke er involvert i dette så alt for banale eventyret.

For  jobbene de hadde eksisterer ikke lenger. Flyktningestrømmen de fryktet kom ikke, milliarder blir spart og bompengene øker. Ja da, noen skarve kroner mindre i skatt, men det er de rike som får toppgevinsten i år som i fjor og året før.

Men noen har snakket til dem der nede i folkflestlandet, og bjelle er satt på elitekatten fra venstresiden. Verden går av hengslene ropes det fra kloakken, men det er bare nok en trist valgkamp der man frir til folk flest på en litt mer vulgær måte. Men folket, dere er mer verdt enn som så..

God jul fra elfenbenstårnet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s