Det er strikkepinnenes skyld!!

 

Dagen etter at Trump ble innsatt tok millioner av verdens kvinner på seg rosa eller pastellfargede hjemmestrikkede luer, og gikk ut i gatene og marsjerte i protest mot at populistiske krefter på høyresiden vil innskrenke kvinners rettigheter. Denne protesten er en av de største mønstringene på lenge, og i Washington DC overgikk oppslutningen selv innsettelsesseremonien til Donald Trump.

Og nå, noen dager senere flommer nettet over av forakt for feminismen og disse kvinnene som ikke skjønner hva som foregår i verden, noe rødstrømper faktisk aldri har gjort, i følge noen menn, og ganske mange kvinner.

For det er «feminismen skyld» at fremmede kulturer overtar Europa, ja, feminismen, for disse kvinnene er så selvopptatte og nærsynte der de tramper takten med fjollete luer på hodet og tror de kjemper for kvinners rettigheter, noe de slettes ikke gjør i følge fanklubben til Hege Storhaug&Co i Human Rights Service.

Rasisme og overtramp finnes bare i de overfølsomme og paranoides hoder, ymter Ketil Rolness frempå om i eviglange kronikker der han snakker ned til de stakkars kvinnene som ikke forstår hva ekte rasisme er. Jeg råder dere alle til å ta en sjekk i kommentarfeltene til rights.no (HRS) der hatefulle ytringer mot kvinner og feminister er så grove at de ikke kan kalles for annet enn rasisme.

Og om jeg tolker noen av dem rett er det strikkepinnenes skyld at unge jenter tafses på av muslimske gutter på kjøpesentre nord for Stockholm fordi feministene er mer opptatt av å strikke og lage kvalm for den flotte nye presidenten i USA enn å passe på sine egne døtre, for ikke å si kjempe for alle de muslimske jentene som er offer for de grusomste ting.

Og nå bør «vi alle ta kampen opp» for at Støre ikke blir vår nye statsminister, for da er veien til at Norge skal bli en islamsk stat kortere enn noensinne. Listhaug er den eneste i Norge som ser med åpne øyne hva som skjer med fedrelandet og den eneste som tør å si det. At Abid O. Raja mener hun sprer hverdagsrasisme «sier sitt» konkluderer kommentarfeltene hos rihts.no. Men er det noen som virkelig sprer hverdagsrasisme er det vel Hege Storhaug og hennes lugubre høyre-populistiske nettside som i følge fansen er den viktigste stemmen i en tid da verden rakner og feminister bør holde kjeft! Også her taler kommentarfeltet deres sitt helt klare språk som ikke kan bortforklares.

Nå strammer USA’s nye president inn der det kan strammes inn. Han fratar alle organisasjoner som fronter selvbestemt abort alle pengeoverføringer. Han kutter støtte til homofile og lesbiske, vil reversere likekjønnet ekteskapslovgivning, og gjøre det kjipere for kvinner på alle områder. Han vil ta nakkegrep på urfolks rettigheter og landområder og omgir seg med hvite rike eldre menn som mener det samme som ham selv. Kvinner skal og bør være vakre og tause knapphullsblomster på ektemennenes jakkeslag. Rykk tilbake til start, og ikke ut i gatene og rop og skrik, det er lite kvinnelig!

Så om du er sjokkert over hva som skjer i USA, orienter deg litt om hva som skjer her hjemme også. Frihet for kvinner er i ferd med å bli en no go zone om vi ikke passer på. Og det er strikkepinnenes og feminismens skyld at alt går til helvete. Hvor er nærmeste garnbutikk?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s