Sven Henriksen – actor/singer/playwright

This is an example of a page. Unlike posts, which are displayed on your blog’s front page in the order they’re published, pages are better suited for more timeless content that you want to be easily accessible, like your About or Contact information. Click the Edit link to make changes to this page or add another page.

12 kommentarer om “Sven Henriksen – actor/singer/playwright

  • Svein Henriksen
   Hva er det i veien med deg som ikke kan skrive norsk.Tror du virkelig at dine meninger blir mere verdigfulle eller at du blir sett paa som
   klokere når du bruker engelsk i dine innlegg spesielt banneord? Jeg har bodd i storbritannia land i 40 aar,men jeg er norsk og jeg trenger ikke
   engelsk ord for å utrykke norske tanker. Ta deg sammen jålebukk og bruk ditt eget språk.

 1. Svein Henriksen

  Jeg føler en slags bitterhet ovenfor Siv i ditt lille hjertesukk.
  Hvorfor skal det gå utover Siv at du ikke makter å tjene til ditt daglie brød? (uten statens hjelp)
  Er det slik Svein, at du i dette hjertesukk prøver å legge skylden over på Siv. Skyve din dårlige samvittighet over på andre siden du utfører arbeid som ikke er bærekraftig?
  (eller mener du at det faktisk er det)
  For da Svein, da trenger du nemlig ikke disse pengene fra staten. Da kan du selge det du produserer til en penge det er mulig å leve av. Sånn som alle andre hverdagshelter.

  Lykke til videre!

  • Jeg er ikke bitter. Og hvor har du det fra at jeg krever penger? Jeg lever godt av det jeg driver med, ligger ingen til last. Sorry for det.Og Sven er navnet. (Øve seg på å lese)

  • Jeg er ikke bitter. Og hvor har du det fra at jeg krever penger? Jeg lever godt av det jeg driver med, ligger ingen til last. Sorry for det.Og Sven er navnet. (Øve seg på å lese)

 2. Dritbra skrivi! Fortsett og la de selvhøytidelige kulturhaterne få det i fleisen! Får aldri nok av skulpturparker. Neste gang er det kanskje Sveaas som lager en til mannens forherligelse. DA skal du høre da! Joggedamer med kroppsangst phø!

 3. Så godt som alle jeg snakker med over det ganske land er ikke så «politisk korret» at de egentlig ikke våger å si hva de mener om innvandring og da spesielt fra islamske land. De ønsker dem rett til helvete for å si det rett ut og jeg har ingen grunn til ikke å si meg enig. Analfabetismen og bedraget som rår i den norske befolkningen er rett ut det glade vanvidd. Politikerne våre er faktisk skyldig i grovere forræderi enn det Quisling nle hengt for og da først og fremst Gro H Brundtland. Da hun oghennes regjering bestemte at det skulle bygges en moske i Oslo for skattebetalernes penger, la hun som det uvitende fjolset hun er Norge inn under Islam. Islam regner et land der det står en moske som sitt. OG det kan aldri levers tilbake til dets opprinnelige innbyggere. Dette er ikke noe jeg sitter å dikter opp. Dette kan enhværsom gidder å lese litt om islam klare å finne ut selv. Bare vent til de er kommet opp i ca 10 % av befolkningsmassen. Da begynner faenskapet deres for fullt. Da bør det huskes hvem som åpnet grensene for dem og de bør også behandles deretter. Derfor er jeg for gjeninnføring av dødsstraff i Norge.

 4. Slutt nu med det tullet om muslimer.nitti prosent vil helst leve i fred de vil eventuelt integreres i det norske samfunn og bli like idiotiske som oss alle.Husk vaar behandling av nordlenger og samer,hus tilleie» ingen nordlendinger»og i,samer blir undertrykket se syd afrikansk fn ambassador i fn i sekstiaarene.
  Lev i fred om dagene blir lange og tunge finn en kjaereste og en god dram og nyt baade unge og gamle.
  de beste hilsner fra hans persaxx

 5. Syns du spissformulerer litt for mye. Liker innleggene dine, men fremmedfrykt fjernes ikke ved flammende innlegg om å måtte tolerere alt i forbindelse med innvandring- og tilbakevise enhver bitte liten bolk som du tolker som «rasisme» . Ingen Frp tilhenger, men du hiver olje på bålet. Og bålet er brennende, etter 11.september. Sånn er det bare. Jeg er vel bereist, har vært i x antall muslimske land, gått med slør som kvinne, fordi det å ferdes uten var farlig i de landene jeg var i. Så jeg vet litt, snakker ikke her om kvinnesyn, som er irrelevant i denne sammenhengen, men hvordan menneskene i disse landenes har som syn på vesten. Vi har ikke bruk for muslismsk fanatisme her i Norge – og bør med rette frykte disse kreftene/ la de få grobunn i Norge – ja, jeg kan med rette tilstå at jeg blir forbanna når jeg hører om NAV mottagere som reiser ut av landet for å kjempe den hellige krig mot oss ikke-troende. Vi må ikke være så forbannede humanistiske og ikkerasistiske her at vi virrer rundt som naive høner. Utvisning på livstid for terrorvirksomhet – trussel og forræderi mot Norge. Intet annet enn en mye mildere dom hva Quisling fikk, og fortjente.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s